Van je hobby je werk maken zeggen ze wel eens… 

Vroeger, heel heel lang geleden stond ik vaak in ons mam haar keuken te kokkerellen. Koekjes,  cakes en taarten bakken. Overheerlijke gevulde tomaten gemaakt af gegarneerd met verse  stukjes conifeer uit eigen tuin. Heerlijke Tomatelliesoep waar ons hele gezin van smulde. 

Een opleiding aan de School voor Konsumptieve Beroepen volgde, want zeg nou zelf…. Die  conifeer?? Dat kan echt niet! Vier hele gezellige jaren waren het waar ons de fijne kneepjes  van het bakkersvak werden geleerd. 

Toch ben ik toen ik 18 werd een andere kant op geslagen. Mijn broers zaten allemaal in de  transportwereld en ook mijn ouders zaten de gehele dag op de weg. Ik haalde mijn  vrachtwagenrijbewijzen en ging op pad. Dit heb ik tweeëntwintig jaar mogen doen met  ontzettend veel plezier. 

Nu heb ik een hele fijne kantoorbaan bij een mengvoederfabriek in de buurt. Dit geeft als  voordeel dat er meer vastigheid is in werktijden en dus tijd voor hobby’s. Kokkerellen en  Bakkerellen. Die hobby is zo leuk (en lekker) dat ik er mijn werk van wil maken, naast mijn andere baan. Alles werkt op bestelling dus bellen, appen of mailen maar! 

Tot Ziens bij